Sekretesspolicy

vår webbutik vet att du bryr dig om hur information om dig används och delas , och vi uppskattar ditt förtroende och vill att du ska känna dig trygg i våra tjänster och säkerheten kring din personliga information . Detta meddelande beskriver vår integritetspolicy . Genom att besöka vår webbutik , accepterar du metoder som beskrivs i denna integritetspolicy.

Vilken personlig information om våra kunder är vår webbshop Samla ? Den information vi samlar från våra kunder hjälper oss att ständigt förbättra din shopping upplevelse på vår webbutik . De typer av information vi samlar

information du ger oss . Vi tar emot och lagrar information du skriver in på vår webbplats eller ge oss på något annat sätt . Du kan välja att inte lämna viss information , men du kanske inte att kunna dra nytta av många av våra funktioner . Vi använder den information som du tillhandahåller för sådana syften som att svara på dina förfrågningar , fullborda beställningar , skräddarsy framtida shopping för dig , förbättra vår butik specialerbjudanden och kontakta dig .

E - postkommunikation : hjälp oss att bli e-post mer produktivt för att förbättra tjänster och din shopping upplevelse , skickar vi ibland dig nyhetsbrev om våra tjänster och produkter , anmälningar om vår politik , och orderbekräftelser . Om du inte vill ta emot e - post från oss , annat än beställningsmeddelanden och kvitton , vänligen justera inställningar " underwriting " genom att logga in på ditt konto .
< Br / > Är vår webbutik dela information den tar emot ?
Vi respekterar din integritet och uppskattar ditt företag . Inte vid något tillfälle ger vi någonsin ditt konto kontakt eller betalning information till en tredje part , intresseföretag eller tjänsteleverantör inte är absolut nödvändigt för att fullborda din transaktion och ordning .

Om du väljer att besöka vår butik på nätet , är ditt besök och eventuella tvister avseende personuppgifter som omfattas av detta tillkännagivande och våra villkor, inklusive begränsningar av skadestånd , skiljeförfarande av tvister och tillämpning av lagen i den stat där vår lokala tillstånd . Om du har någon oro för integriteten av din personliga information som används och samlas inom vår webbplats , skicka oss en grundlig beskrivning genom att klicka på " Kontakta oss " i menyn till vänster om snälla, och vi kommer att försöka lösa det .

information du ger amerikanska
du ger mest sådan information när du söker, köp, beställ , posta recensioner , eller andra metoder för kommunikation via vår hemsida eller via e-post till vår webbutik . Som ett resultat av dessa åtgärder , kan du tillhandahålla oss sådan information som ditt namn , adress och telefonnummer och kreditkortsinformation .


Automatisk Information Av säkerhetsskäl vår webbutik samlar in och analyserar några Internetadress ( IP ) som används för att ansluta datorn till internet , och på vår hemsida . Detta görs för att skydda dig för spårning i den olyckliga händelse att någon får tillgång till din personliga eller finansiella information och öppnar ett konto , eller gör inköp under ditt namn .
tillbaka