Återgå & utbyta

Vi erbjuder snabb transport till mer än hundra länder. Vanligtvis alla ordrar framställs och skickas ut och om inom 2 arbetsdagar. Sändning och bruk av avgifter beroende på antalet köpta objekt och metoden för sjöfarten som du väljer. Använda den servicenivå du har begärt och ditt avstånd till vår dstribution center, ekologiskt nötkött använda en alternativ metod för att skicka din få. Väder förseningar eller andra faktorer utanför vår kontroll kan påverka leveranstider och så är okontrollerbar.

När kommer min beställning skepp?
Efter att vi fått din betalning, skulle vi skicka paketet från lagret inom tjugofyra timmar och överför spårningen numrerar till e-post.

Hur kan jag spåra min egen ordning?
När din get levereras ut, får du ett mail från oss. I detta e-post, bör det finnas kontrollera informationen för dina buntar samt den webbplats där du kan spåra ditt köp.

Avbokningar
Om du vill avboka din egen ordning, måste du maila oss direkt. 20% annullering pris gäller. Majoritet av placerade order skickas inom 1-2 dagar från inköpsdatum. Skeppas beställning kan ej annulleras.

Returer
I den osannolika firandet av fabrikationsfel, skulle vi ersätta / reparera produkter helt gratis för kunden. Att skicka tillbaka ett objekt, måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer sedan att ge dig ytterligare instruktioner. Varorna måste gick tillbaka inom 8 era av mottagandet datum: oanvända och innehåller var och en av de ursprungliga förpackningar samt etiketter. Alla transportkostnader i samband med att komma tillbaka för varor är en plikt för konsumenten.

Byten
Att byta en produkt, ska du maila oss och betyder av orsaken. Vi kommer då att ge dig fler instruktioner. Varorna kan bytas inom 7 dagar efter mottagandet datum förutsatt att de tenderar att vara oanvända och i det ursprungliga problemet med alla de ursprungliga presentationen och etiketter. Samtidigt återvände ett objekt med ett utbyte, fortsätt gärna ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt angivna. Bara om alla fraktkostnader i samband med den särskilda utbytet av varor kommer att vara kundens ansvar.